ЛЮДЯМ ІЗ ПОРУШЕННЯМ ЗОРУ B/W mode

EuReCa
МЕРЕЖА ДІАЛІЗНИХ ЦЕНТРІВ
МенюМеню

Види гемодіалізу

Гемодіаліз

Гемодіаліз — це метод лікування ниркової недостатності, який подовжує життя пацієнтів та покращує його якість. Метод гемодіалізу полягає в тому, що з крові пацієнта видаляються продукти обміну речовин, які не виводяться нирками через втрату їх функції, та додаються певні речовини, дефіцит яких також обумовлений нирковою недостатністю. Процес обміну речовинами між кров’ю пацієнта та спеціальним (діалізуючим) розчином відбувається через напівпроникну мембрану спеціального пристрою (діалізатору).

Звичайний гемодіаліз
Звичайний гемодіаліз

«Звичайний» гемодіаліз є найбільш поширеною методикою у світі. Ця поширеність, в більшій мірі, обумовлена не його ефективністю, а економічними чинниками, адже система охорони здоров’я будь-якої країни витрачає величезні кошти на лікування пацієнтів гемодіалізом. З медичної точки зору, гемодіаліз 3 рази на тиждень по 4 години є мінімальним рівнем лікування, що повинен бути забезпечений.

Дізнатись більше про «звичайний» гемодіаліз

Подовжений амбулаторний гемодіаліз
Подовжений амбулаторний гемодіаліз

На практиці, лише для невеликої кількості пацієнтів режим 3 рази на тиждень по 4 години є оптимальним. Для підвищення ефективності лікування без значного зростання вартості, фахівці EuReCa, спираючись на досвід провідних клінік світу, збільшують тривалість сеансу гемодіалізу з 4 до 5-6 годин. Це не тільки збільшує ефективність процедури, але й дозволяє краще контролювати артеріальний тиск та різко зменшує кількість ускладнень діалізної терапії.

Дізнатись більше про подовжений амбулаторний гемодіаліз

Високопоточний гемодіаліз
Високопоточний гемодіаліз

Відмінність цього виду діаліз в тому, що він проводиться з використанням так званих високопоточних діалізаторів, що дозволяють скоротити час проведення процедури або збільшити її ефективність.

Фахівці EuReCa комбінують застосування різних типів діалізаторів індивідуально до потреб кожного пацієнта мінімізації їх негативних ефектів та отримання максимальної ефективності від їх застосування.

Дізнатись більше про високопоточний гемодіаліз
Короткий щоденний гемодіаліз
Короткий щоденний гемодіаліз

Щоденний гемодіаліз проводиться 4-6 разів на тиждень, а його тривалість становить 2-3 години. Проведені дослідження показали переваги цієї методики, як з точки зору зменшення ускладнень лікування, так і позитивного впливу на тривалість життя.

Дізнатись більше про короткий щоденний гемодіаліз

Гемодіафільтрація
Гемодіафільтрація

Метод відрізняється тим, що в цій методиці окрім дифузійного транспорту для очищення крові, використовується ще й конвективний, тобто видалення речовин в об’ємі рідини, що додатково автоматично вводиться в екстракорпоральний контур. 

Дізнатись більше про гемодіафільтрація

Нічний гемодіаліз
Нічний гемодіаліз

Проведення діалізу вночі під час сну дозволяє приділити більше часу своїй родині, роботі та отримувати більше задоволення від життя. Збільшення тривалості процедури не тільки призводить до зменшення обмежень у дієті, зменшує необхідність прийому ліків, але й зменшує частоту ускладнень та відчуття післядіалізної втоми порівняно з традиційним діалізом. Але найголовнішим є те, що ризик смерті пацієнтів, які лікуються нічним діалізом на 25-41% нижчий, ніж тих, хто лікується «звичайним» діалізом.

Дізнатись більше про нічний гемодіаліз

Домашній гемодіаліз
Домашній гемодіаліз

Програма домашнього гемодіалізу від EuReCa базується на численних роботах, що показали найбільшу ефективність з точки зору як подовження життя, так і його якості, практичної відсутності ускладнень у поєднанні з комфортним перебування вдома та вивільненням купи часу через відсутність необхідності часто відвідувати медичний центр.

Дізнатись більше про домашній гемодіаліз

Програма лояльності

Пацієнтам, які вже отримали в клініці будь-яку послугу (зареєстровані), по окремим позиціям пропонуються спеціальна вартість послуги.

Тобто, для нових пацієнтів, вартість другої і далі послуг будуть рахуватись як для зареєстрованих.

Програма лояльності

Під час консультації лікар може рекомендувати провести дообстеження. У разі, якщо пацієнт проходитиме їх в нашій клініці, вартість деяких послуг буде нижчою.

Програма лояльності

При направленні сімейного або профільного лікаря іншого медичного закладу. Пацієнту необхідно отримати направлення, історію хвороби та, бажано, контактні дані лікаря для можливості прямого зв'язку.

Як безкоштовно отримати лікування гемодіалізом
Як безкоштовно отримати лікування гемодіалізом

Чотири кроки, для початку безкоштовно лікування діалізом у безпечних і комфортних умовах за програмою медичних гарантій.Дізнатись більше

Основи лікування нирок
Основи лікування нирок

Нирки – головний «фільтр» організму. Здоровий спосіб життя та правильне харчування – фундамент профілактики захворювань та відновлення нормальної роботи нирок. Медикаментозна та діалізна терапія – що, як і навіщоДізнатись більше

Підготовка до ГД
Підготовка до ГД

Існує 3 типи доступу для гемодіалізу:
·  Катетер для гемодіалізу
·  Фістула
·  Судинний протезДізнатись більше

Супровід діалізних пацієнтів
Супровід діалізних пацієнтів

Супровід пацієнтів у діалізному центрі EuReCa здійснюється мультидисциплінарною командою лікарів нефрологів, кардіологів, ендокринологів, дієтологів та ін., які ретельно контролюють параметри процедури діалізуДізнатись більше

Гемоперфузія
Гемоперфузія

Нейтральна макропориста 3D адсорбційна смола ефективно адсорбує середньомолекулярні токсини та уремічні токсини, що зв’язані з білками. На даний час, HD/HDF+HP є пріоритетною терапією для вилучення уремічних токсинів у пацієнтів з ТХНН. Виключні можливості та вичерпне видалення уремічних токсинівДізнатись більше

Калькулятор швидкості ультрафільтрації
Калькулятор швидкості ультрафільтрації

Дослідження показали зв’язок між високою швидкістю ультрафільтрації (ШУФ) та смертністю діалізних пацієнтівДізнатись більше

Ліцензія на медичну практику МОЗ України №683 від 7.07.2016 р.
Мультидисциплінарна клініка EuReCa